FŐMENÜ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cégünk a beruházási területeken földfelszín és vízfelszín alatt előforduló háborús, fel nem robbant robbanó testek, aknák, bombák, különféle lőszerek, gránátok felkutatását és a terület ezektől való mentesítését végzi.Az építkezések, építések során a mai napig előfordulnak fel nem robbant, az idő teltével egyre veszélyesebb katonai robbanótestek, amelyek a földmozgatások során könnyen felrobbanhatnak!


Az említett lőszerek felkutatását speciális technikai eszközök segítségével, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, képzett szakembereink végzik biztonsággal, pontosan, megbízhatóan. Garantáljuk a területek I.osztályú műszeres tűzszerészeti átvizsgálását. Az előtalált robbanótestekkel a 142/1999 sz. Kormány Rendelet szerint járunk el, amely a robbanóanyagok kezelésére, elszállítására, hatástalanítására vonatkozik.

Cégünk rendelkezik a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, Hadiipari Osztálya által kiadott haditechnikai szolgáltatások nyújtásának engedélyével, mivel a 2005 évi CIX. tv. és a végrehajtásának részletes szabályairól szóló 301/2005 sz. Kormány Rendelet 2009. január 01-től hatályos változásai szerint a robbanóanyag mentesítés engedély köteles tevékenység lett.

 

 

 

 

 

 

Kiemelt tartalom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright by katona © 2013