Magunkról

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, Hadiipari Osztálya által kiadott haditechnikai szolgáltatások  nyújtására vonatkozó engedéllyel látjuk el feladatainkat.

Cégünk visszamaradt háborús aknák, robbanóeszközök, lőszerek felkutatását végzi speciális, tűzszerészeti technikai eszközök segítségével Magyarország teljes területén. Megbízható, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakembereink tudásukat, tapasztalatukat a Magyar Honvédség és a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Alakulatainál szerezték meg. E tevékenységet teljes biztonsággal végezzük úgy szárazföldön, mint víz alatt.

tűzszerész

Ránk bízott munkákat a szerződés megkötése után legrövidebb időn belül elkezdjük és alkalmazkodva a Megrendelő igényeihez, befejezési határidőt betartva adjuk vissza a munkaterületet. Arra törekszünk, hogy partnereink maximálisan meg legyenek elégedve az általunk elvégzett tűzszerészeti feladatokkal.

Az előtalált robbanótestekkel a 142/1999 sz. Kormány Rendelet szerint járunk el, amely a robbanóanyagok kezelésére, elszállítására, hatástalanítására vonatkozik.